Vainoharhoja ja surrealistisia eläinnäkyjä: esittelyssä Sarah Kiven uutuusvideo Booty Call Blues

03.05.2013

Aino Venna näyttää innostuneen ohjaamisesta. Vähän aikaa sitten Rumbablogissa esiteltiin Vennan ohjaama Pikku kukka -video, ja nyt hän on työstänyt valmiiksi Sarah Kivi & Non-Orchestran uutuuden.

Kuva: Sarah Kivi & Non-Orchestra / Roihis Musica

Vennalla näyttää olevan hommaan hyvä tatsi, sillä alla oleva Booty Call Blues (mainio nimi, muuten!) on kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin oivaa jälkeä. Onnistuneita Kubrick-henkisiä harhanäkyjä ja klaustrofobista tunnelmaa.

Alla ohjaajan terveiset:

”Tein Sarahin Leikkokukka-biisiin videon Sarahin kuvaamista matskuista ja sovimme, että jatkan hommissa myös tämän videon kanssa. Sarah on ollut itse ideoimassa tätäkin pätkää, ja meillä oli tosi hauskaa ja innostavaa meininkiä kuvauksia suunnitellessa ja toteutettaessa.

Kuvauspaikoiksi valikoitui Kallio ja Merihaka, koska ne tuntuvat omilta huudeilta ja sopivat biisiin maisemaan. Kaikilla videon avustajilla oli kuvauspäivänä juuri oikea fiilis, ja kuvaustilanteet hoituivat mutkattomasti jatkuvasta sateen uhkasta ja kylmästä huolimatta. Ainoan oikean ongelman tuotti väärinpysäköidyn catering-auton takapakkiin näpäytys- ja liikkeenestomielessä kiinni pysäköity auto. Onneksi selvitin tilanteen puhumalla kaikkia Suomen murteita samassa virkkeessä.

Loppuun suurin mahdollinen kiitos mahtavalle puvustajallemme Annette Heiskaselle, joka hyppäsi projektiin lennosta ja lennokkaasti, sekä Henna Riikosen johtamille häkellyttäville Wannabe-ballerinoille.”

Sarah Kivi & Non-Orchestran albumi Kiveen kirjoitettu julkaistaan tänään. Yhtye esittää illalla levynjulkaisukeikan Kallion Kaiku-klubilla. Soitto alkaa klo 22, liput 7€.

Lisää luettavaa